На другу суботу вересня припадає День фізичної культури і спорту. Щоб відсвяткувати цю дату та початок навчально-тренувального року у  Комунальному закладі дитячо-юнацькій спортивній школи Гусятинської селищної ради, 8 вересня 2017 року, відбулись змагання з баскетболу між юними спортсменами з Гусятина та запрошеними гостями з Раштівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гусятинського району.


Дівчата змагались у трьох вікових групах: молодшій, середній та старшій.  Змагання проходили за коловою системою. Кожен із шести зіграних матчів тривав сім хвилин.  На спортивному майданчику тривали справжні баскетбольні «баталії», адже за короткий проміжок часу юні баскетболістки повинні були показати всю свою майстерність та «відточену» техніку володіння м’ ячем.

21317450_1267154530073418_2609879012248392300_n (1)
На спортивному майданчику – суперниці, а у житті – хороші товариші – чудова дружня атмосфера панувала у спортивному залі, а це потужний «заряд» позитивних емоцій та наснаги до тренувань у новому спортивному році отримали вихованки тренера – викладача з баскетболу, Ольги Вільк, та гості –учасники спортивного свята.
Судив змагання тренер-викладач Гусятинської дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Квасніцький.
А передували змаганням чудові «баскетбольні» естафети: «Передача двох  м’ячів», «Передав, присядь», «Кегельбан», «Біг з надувною кулькою та ракеткою», «М’яч в тунелі», у яких змагались дівчатка середньої та молодшої вікових груп, а старші учениці спортивної школи, як справжні «шефи» чи волонтери, опікувалися молодшими та допомагали своєму тренеру.

Глядачам, та присутньому на святі Сергію Рижевському, – начальнику відділу культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради, було приємно спостерігати за спортивним запалом та вогником у очах, з яким дівчата виконували вправи, та змагалися на баскетбольному майданчику.
Переможених в цей вечір не було, – усі учасниці змагань, вихованки тренерів-викладачів з баскетболу, Ольги Вільк та Ольги Повзанюк, отримали грамоти, відзнаки та солодкі призи на згадку про чудове спортивне свято.
Отже, можна з упевненістю сказати, що відділення баскетболу Гусятинської ДЮСШ до нового навчального року готове.

Від admin