Агрохолдинг «Мрія» влаштовує свято для всієї родини. Масштабне гастро-музичне дійство під назвою «Свято файних мрій» об’єднає любителів малини, хорошої музики та розваг у селі Августівка Козівського району. Відбудеться імпреза 17 вересня,  – пише “Реально”.Захід приурочений святкуванню другого року роботи ягідного кооперативу «Файна поляна», який створений за підтримки Агрохолдингу «МРІЯ». Саме тому місце проведення обрали не випадково. Гості дійства зможуть безкоштовно поласувати малиною, а також взяти участь у екскурсіях на полях Компанії.

– Ми вирішили влаштувати сімейне свято, на яке б хотів потрапити і дорослий і малий, – розповідає директор Благодійного фонду Агрохолдингу «МРІЯ» Василь Мартюк. – Два роки успішної роботи ягідного кооперативу «Файна поляна» стали чудовим приводом для цього, адже ми також хотіли якось по-особливому відзначити успіх одного з перших кооперативів, який отримав підтримку від Компанії. Ідея заходу – це, перш за все, відпочинок душі та тіла для всіх гостей! А також ми хочемо показати, що агрофестиваль – це свято, яке варте уваги.

Захід передбачає розваги для всієї родини. Загалом, програма включає у себе ярмарок народних умільців та майстер-класи ремесел (гончарство, ковальство та ін.), виставку сільгосптехніки. Бажаючих поласувати народною кухнею – «МРІЯ» пригощає! На діток чекають веселі  розваги: атракціони, конкурси, анімація, а також зоокуточок і кінні прогулянки.На святі звучатимуть виступи місцевих фольклорних колективів, а запалить фестиваль агро-рок-концерт від легендарного гурту LOS COLORADOS.

Print

Від admin