Нетбук поїхав рейсовим автобусом до шахрая, а 37-річна тернополянка залишилася ні з чим: така чергова шахрайська історія трапилася 30 серпня в обласному центрі. Аферист вкотре знайшов довірливу жертву.

Сайт “ОLX лідирує по кількості шахрайств скоєних саме по розміщених на ньому оголошень купівлі-продажу. Краянам слід бути дуже обачними купуючи чи продаючи в мережі. Так і потерпіла повірила у смс-повідомлення про надходження коштів на рахунок та ще й погодилася передати техніку не службою доставки, а автобусом. Бо коли перевірила рахунок та зрозуміла, що її спритно обманули, товар вже прямував до міста Хмельницький. Жінка розповіла про шахрайство поліцейським.

Торгуйте з розумом, закликають правоохоронці. По перше – не спішіть пересилати товар не перевіривши рахунок, а тим більше рейсовим маршрутом. Адже замовлення на службі доставки ще можна відмінити, а автобус чи маршрутне таксі вже не повернеш. По друге – якщо номер мобільного, зазначеного в оголошенні, підв’язаний до картки, на яку зараховують кошти, аферистам легко підробити фальшиве смс про надходження грошей на картку. Тому навіть якщо отримали підтвердження, перевірте рахунок. Будьте обачними, не довіряйте своє майно та гроші невідомим

Від admin