Незважаючи на неодноразові застереження правоохоронців, жителі краю продовжують втрачати свої велобайки. Громадяни нехтують елементарними правилами безпеки залишаючи майно в легкодоступних місцях, тим самим допомагають невідомим вчиняти протиправне.

Так, житель Шумського району залишив свій велосипед на вулиці, при цьому не пристебнув його ніяким захисним тросом. Повернувшись потерпілий виявив відсутність майна. За допомогою звернувся до правоохоронців.

Поліцейські звертаються до жителів Тернопільщини, аби ті пам’ятали, що зловмисники «не сплять». Ви можете навіть не зауважити той факт, як за вами будуть спостерігати крадії та чекати слушної нагоди, аби поцупити ваше майно.

Як показує практика на злочин ідуть особи, які шукають легкий спосіб збагатитись. Викрадене зловмисники реалізують в ломбарди, щоб придбати нову дозу наркотиків.

На все-про все крадіям необхідно пару секунд, аби оперативно зникнути з вашим байком.

Працівники поліції просять жителів області не залишати ваші велосипеди в під’їздах, в сушарнях та легкодоступних місцях, аби потім не дивуватися, що ваш ровер зник. У разі, якщо ви потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, телефонуйте в поліцію.

Від admin