Працівники податкової міліції ГУ ДФС в Тернопільській області та співробітники Управління захисту економіки Національної поліції викрили та припинили роботу двох підпільних цехів, де виготовляли алкогольні напої, пише  TeNews.

«Фальсифікат виготовляли в антисанітарних умовах у приватних домогосподарствах  на території Тернопільської та Рівненської областей. Горілку, окрім традиційної скляної тари, також розливали у пластикові упаковки, поміщені в картонну тару, використання яких заборонено», – розповідає заступник начальника оперативного управління Головного управління ДФС у Тернопільській області  Олег Дурняк.

У зловмисників вилучили 1400 літрів спирту, 4500 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, чимало підроблених марок акцизного податку на горілчані вироби, тару, етикетки, корки, ємкості для купажу, комунікації для розливу фальсифікату у пляшки, промислові фени для нагрівання поліетиленової плівки при упаковці горілки, транспортні засоби, які використовувались у протиправній діяльності. Також вилучили близько 1800 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

Загальна вартість вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів становить 1 млн. 600 тис. грн. Вдалося запобігти втратам бюджету від ненадходження акцизного податку більш як на 400 тис. гривень, – повідомляють в Головному управлінні ДФС у Тернопільській області

Від admin