У 2016 році в області збільшено виробництва молока та м`яса

Протягом 2016 року сільгосппідприємствами краю вироблено 3,9 тис. тонн м’яса яловичини та 63,6 тис. тонн молока. Про це повідомили в департаменті агпромислового розвитку облдержадміністрації.


«Збільшили виробництво м’яса яловичини  сільгосппідприємства Бучацького району – на 196 тонн , Козівського – на 72 тонни, Збаразького на  63 тонни, Тернопільського – на 20 тонн, Чортківського – на 591 тонну, Підволочиського – на 484 тонни, Шумського  – на 352 тонни більше рівня минулого року», – прокоментував директор департаменту агпромислового розвитку облдержадміністрації Віталій Луй.
За його словами, наростили обсяги виробництва молока сільгосппідприємства Бучацького району –  на 3674 тонни, Теребовлянського на 789 тонн, Козівського – на 686 тонн, Бережанського на 189 тонн, Збаразького на 123 тонни.
«За 2016 рік надій молока на 1 корову в сільгосппідприємствах становить 6143 кг. Це на 327 кг (5,6%) більше відповідного періоду минулого року. Найвищих надоїв молока досягнуто в сільгосппідприємствах Бучацького району – 8042 кг, Підволочиського – 7545 кг., Лановецького – 6000 кг», – повідомив Віталій Луй.

Коментарі закриті.