Вчора борщем смакували задарма — сьогодні за гроші

Вчора, 24 серпня, з нагоди Дня Незалежності у парку Шевченка зварили двісті літрів борщу. Всі охочі мали нагоду спостерігати за цим кулінарним дійством. Для особливо цікавих господиня пані Оля поділилася рецептом такої величезної порції української національної страви.

Виявляється, для 200 літрів борщу потрібно 12 кілограмів свинячих ребер, 20 кілограмів картоплі, 15 кілограмів буряка, 8 кілограм моркви, 5 кілограмів цибулі, 12 кілограм фасолі та 15 кілограмів свіжої капусти.

За словами дегустаторів, було смачно.

Сьогодні ж на цьому самому місці варили грибну юшку. Одна порція вартувала 10 гривень. Як розповіли організатори, попри обіцяний сьогодні фестиваль борщу, безкоштовних дегустацій більше не буде.

 

 

 

 

 

 

 

 

Марія Власенко

Коментарі закриті.