У рамках святкування Регіонального Дня поля у селі Настасів Тернопільського району відрили найбільший насіннєвий завод в області, створений на базі ПАП «Агропродсервіс».

До складу введеного в експлуатацію насіннєвого комплексу, площею 1600 квадратних метрів, входять: насіннєвий завод марки «Кімбрія», потужністю 20 тонн/годину, вагова, сушка, сучасна лабораторія з первинного аналізу насіння, 12 ємкостей по 1 тис. тонн для зберігання насіннєвого матеріалу.

Завдяки цьому підприємство зможе забезпечувати власні потреби у насінні ярих та озимих зернових культур та реалізовувати насіннєвий матеріал сільгосптоваровиробникам усіх регіонів України.

 Довідково: ПАП „Агропродсервіс”, центральний офіс якого розташований у с.Настасів Тернопільського району, створене у 1999 році.

Багатопрофільне підприємство веде господарку в п’ятдесяти населених пунктах семи районів Тернопільщини і Рогатинського району Івано-Франківщини, обробляє 37 тисяч гектарів землі.

Сьогодні компанія добивається вагомих урожаїв у рослинництві, володіє потужними зернозберігальними потужностями, і найбільшим в області комбікормовим підприємством.

Також ПАП Агропродсервіс реалізовано інвестиційний проект із будівництва і реконструкції свинокомплексу потужністю реалізації 60 тис. голів свиней.

Від admin