Сьогодні, 26 червня, вперше у Тернополі відбудеться cправжній парад наречених. Аж 80 красунь у білих сукнях одночасно маршируватимуть нашим містом. Наречена, яка приємно здивує стильним і креативним образом, отримає винагороду – подорож на двох у Париж. Наймолодшій з учасниць – 5 років, яка разом зі своєю мамою крокуватиме містом у колоні наречених, а найстаршій – за 30-ть. Дійство буде проходити в рамках Західноукраїнського весільного фестивалю.

Отож, маршрут тернопільських наречених розпочнеться від “Острівця Кохання”. Збір дівчат – о 15.00. Далі шлях пролягатиме наступним чином: “Шинок”-“Максім”- сходи з фонтаном сльози Гронського-фонтан біля готелю “Тернопіль”. Потім учасниці попрямують до Катедрального собору- попри ТЦ “Атріум”- вул. Валову пам’ятник І. Франку- бульв. Шевченка-пам”ятник Соломії.

Кінцева точка у центрі міста – Театральний майдан. Така коротка “подорож” триватиме цілу годину і завершиться о 16.00. Під час цього маршруту дівчат чекає фотосесія. А вже о 17.00 з Театрального майдану кортедж доставить красунь до “Подолян”, де продовжиться дійство.

Тернопільська липа

Від admin