Перший Західноукраїнський весільний фестиваль стартував у Тернополі, 25 червня. Захід проходитиме два дні поспіль у ТРЦ “Подоляни”. Програма дійства, як обіцяють організатори, буде доволі насиченою – від майстер-класів з макіяжу та зачісок до частування двохсоткілограмовим тортом.

Однак погода теж внесла свої корективи у проведення весільного фесту. Зокрема, через несприятливі погодні умови відмінили інсценізацію лицарського весілля. Утім, організатори заспокоюють і обіцяють провести його 26 червня, щоправда, якщо погода знову не покаже свої вибрики.

Весільні сукні, аксесуари, подарунки та сувеніри і ще не весь перелік того, що можна побачити на весільній виставці, до діє у холі ТРЦ «Подоляни». Загалом там представлено 36 стендів з усілякою весільною продукцією.

– Завітавши на весільну виставку, молоді люди, які мають намір одружитися, можуть підібрати увесь набір необхідних послуг  для весілля, – каже один з організаторів Першого Західноукраїнського весільного фестивалю у Тернополі Юрій Шкільняк. – Завтра, 26 червня, відбудеться семінар для пар, як підготувати власне весілля.

Окрім того, «родзинками» другого дня весільного фестивалю буде марш наречених, автопарад, арт-марафон. Також на святі весілля гостей пригощатимуть найвищим весільним тортом, вагою майже 200 кілограмів. Величезну випічку, заввишки до 3,5 метрів, планують занести до Книги рекордів України.

Скажімо, парад наречених стартуватиме у неділю, 26 червня, о 15.00. Маршрут тернопільських красунь стартуватиме від «Острівка Кохання», у парку ім.Т. Шевченка, і пролягатиме до Театрального майдану. Цікаво, що під час першого у Тернополі параду наречених буде нагода побачити копію сукні дружини британського принца Вільяма – Кейт Мідлтон.

– У параді наречених будуть задіяні  74 дівчини. Загалом зареєструвались 77 тернополянок, однак з певних причин троє з них відмовились від участі. Головним критерієм, за ким обиратимуть найкращу наречену, буде її весільний образ. Визначення переможниці складатиметься з двох частин: шляхом голосування за допомогою Інтернету та за рішенням журі, – зазначив один з організаторів весільного фесту Андрій Голда. – Моя дружина теж бере участь у параді наречених. Але я її відразу попередив, що вона не виграє.

Тож понад 70 дівчат у білих сукнях маршируватимуть Тернополем. Та наречена, яка приємно здивує стильним і креативним образом, отримає винагороду – подорож на двох у Париж. До слова, наймолодшій нареченій  – 5 років, а найстаршій – за 30-ть.

Також 26 червня у Тернопіль приїде славнозвісний бармен Західної України – Володимир Підгайний, який продемонструє свої навики в улюбленій справі.

На запитання, в яку суму «влетіли» організатори Першого Західноукраїнського весільного фестивалю у Тернополі, вони відповіли жартуючи: «Витратили більше ста корів».

Тернопільська липа

Від admin