У київському Палаці Спорту сьогодні відбудеться концерт пам’яті Сергія Кузьмінського «Я Вернувся Домів». Окрім двох десятків найпопулярніших рок-зірок, у ньому братиме участь струнна група симфонічного оркестру та хор, які також виконуватимуть хіти «Братів Гадюкіних».

Супроводжувати пісні під час концерту буде мультиплікація на великому екрані, розташованому в центрі сцени. Анімація готується практично на всі пісні, над нею зараз працюють три групи художників у Києві та Львові. Сама сцена буде винесена на 12 метрів у партер, що зробить комфортним перегляд концерту глядачам усіх секторів Палацу Спорту.

«Останнім часом не пригадаю в Україні рок-концертів, в яких брала б участь така кількість найпопулярніших українських груп. За своїм наповненням та атмосферою він буде скоріше схожий на рок-фестиваль. Може так статися, що ідея створення рок-фестивалю пам’яті Сергія Кузьмінського з’явиться саме під час цього концерту.  Глядачам, яким пощастить побувати на цьому концерті буде по-справжньому весело, смішно, сумно, а місцями навіть страшно. На мій погляд в цьому і буде його унікальність» – каже режисер-постановник триб’ют-концерту «Братів Гадюкіних» Михайло Крупієвський.

Склад учасників триб’юту «Братів Гадюкіних» такий: «Океан Ельзи», «Ляпіс Трубєцкой», «Бумбокс», «Воплі Відоплясова», «ТНМКонґо», «Брати Карамазови», «ТІК», «ДахаБраха», Тарас Чубай, «Димна Суміш», «Пікардійська Терція», «Гайдамаки», «Мертвий Півень», «Кому Вниз», «Мандри», «The Вйо», «Перкалаба» та «Mad Heads XL».

Кожнен глядач концерту отримає в подарунок до свого квитка cd-збірку «Я Вернувся Домів», на якій видано 15 хітів «Братів Гадюкіних» у виконанні найкращих українських рок-зірок. 3 червня буде офіційно презентовано останню музичну роботу Сергія Кузьмінського – альбом «Mовленнєк», в якому той виступив в якості композитора та саунд-продюсера.

Пізно вночі 1 червня “Брати Гадюкіни” оприлюднили в Інтернеті свій новий кліп на пісню “Всьо чотко!” Режисер кліпу, Артем Приходько створив його на основі унікальних архівних зйомок репетицій останнього виступу “Братів Гадюкіних” у повному складі на фестивалі “Чайка” в червні 2009 року.

Світло та радість у кожному кадрі!

Тернопільська Липа

Від admin