Дев’ятеро дівчат демонстрували свою красу, таланати і ораторське мистецтво у Тернопільскій обласній філармонії, 24 травня. Саме там відбувся щорічний обласний конкурс краси «Міс Тернопільщина-2011» серед студенток різних вузів нашого регіону. У складі жюрі  були люди, котрі на подібних  заходах  вже  «собаку з’їли» : «Міс-Тернопіль 2010» Тетяна Орейда, перша віце-міс конкурсу краси «Міс Тернопіль-2006» Ірина Нововолинська, фіналістка відбіркового туру «Міс-Україна 2011» Оля Горішна, лідер бізнес групи  MARY KAY Галина Пилипчук та заступник начальника управління мистецтв і культури міської раді Василь Карамазин.

Показати усі свої здібності та вміння дівчата мали змогу в трьох конкурсах. Перший з них – «Бізнес леді» – полягав у презентації правильно підібраного ділового стилю в одязі, зачіски і макіяжу. Другим був конкурс талантів, де учасниці дивували присутніх різнобічністю і оригінальністю своїх вмінь: Так, одна з учасниць розповіла, що цікавиться фотозйомкою і показала глядачам слайди своїх найуспішніших фотографій. Інша – добре володіла мистецтвом боді-арту і підтвердила це, намалювавши юнаку на спині зображення. Ще одна конкурсантка захоплюється в’язанням. Її друзі продефілювали на сцені в одязі та аксесуарах учасниці.

Окрім того, красуні декламували власні вірші, присвячені здебільшого матерям. Дві дівчини покорили усю чоловічу частину залу східним та запальним бразильським танцями. А приголомшливою виявилась новина, коли присутні довідались, що одна із конкурсанток, тендітна і маленька на вигляд, займається таким нелегким видом спорту як катання на сноуборді.

Останній конкурс  «Дефіле в купальниках» дав усім змогу переконатись в природній красі дівчат. Якщо у декого виникали думки, що гарні фігури – це заслуга правильно підібраного одягу, то після дефіле усі сумніви відпали.

У перервах між конкурсами, поки учасниці готувались до своїх виходів, публіку розважали не менш талановиті та обдаровані люди. Бадьорили усіх енергійні танці школи вуличного танцю «Nino», співи молодих виконавиців – Тетяни Гриник, Роксолани Залізняк, Вікторії Дупак, остання пройшла

кастинг другого сезону популярного шоу «Х-фактор». Також повеселила своїми мініатюрами команда КВК «Тенессі».

 

Після довгоочікуваного рішення журі,  переможницею стала Ірина Паренна (19 р.) з Тернопільського технічного університету. Тепер дівчина представлятиме нашу область на конкурсі краси «Студ Міс Україна 2011», що проходитиме в Севастополі 11 червня.

 

 

 

 

Ольга МОЗГОВА

Тернопільська липа

Від admin