До найпопулярніших рок-гуртів, що братимуть участь в концерті пам’яті вокаліста «Братів Гадюкіних» Сергія Кузьмінського приєдналися ще чотири легендарні українські рок-групи. 3 червня в київському Палаці Спорту в компанії  з «Океаном Ельзи», «Бумбоксом», «ТНМК», «ВВ», «Ляпісом Трубєцьким», «ТІКом», «Мандрами» та  ще десятком найкращих українських рокерів, Сергія Кузьмінського вшанують «Брати Карамазови» та земляки-львів’яни «Пікардійська Терція», «Плач Єремїї» та «Мертвий Півень».

Щоб виступити в концерті пам’яті Сергія Кузьмінського саме ті артисти підкорегували свої гастрольні графіки, та перенесли дати сольних виступів. Наразі учасники шоу почали з «Братами Гадюкіними» спільні репетиції  своїх виступів. Між тим на студії «Гадюкіни Рекордз» закінчується запис аудіозбірки, до якої увійдуть переспіви найвідоміших хітів «Гадюкіних», що виконані найкращими українськими рок-музикантами. Компакт-диск з новим баченням творчості «Братів Гадюкіних» в якості безкоштовного додатку до квитка отримає кожний глядач концерту.

Наприкінці квітня організатори концерту пам’яті Сергія Кузьмінского оголосили вікритий конкурс реміксів  накращих хітів «Братів Гадюкіних» та початок збору «Народного Архіву Гадюкіних». До того ж з 28 квітня почало мовлення «Гади Радіо», ефір якого повністю присвячено творчості «Братів» та триб’ют-концерту  пам’яті Сергія Кузьмінського. У відеозверненні до своїх шанувальників фронтмен «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук  відзначив, що Сергій Кузьмінський є тією постаттю, біля якої вважатимуть за честь зібратися всі українські рок-музиканти.

Від admin