Наталія Тіт – мати тернопільського талановитого фотографа Леоніда Тіта.  За фахом вона – інженер, бухгалтер. Пані Наталія пишається своїм сином, який не просто виправдав її материнські сподівання, а перевершив їх. Леонід знайшов свою професійну нішу в житті і став успішним фотографом.

“Важко сказати, про яку саме професію я мріяла для свого сина. Насамперед я хотіла, щоб Льоня зміг знайти своє призначення, займатися тією справою, яка була би йому цікавою. І йому це вдалося.

Ще з дитинства я завжди намагалася чимось зацікавити сина: віддавала його в різні гуртки, секції. Однак період подорослішення мого сина припало на складні часи “перебудови” і становлення незалежної України. Тому мені потрібно було багато працювати, але син завжди був для мене на першому місці.

Мабуть, на вибір його професії вплинуло жіноче виховання. Адже коли Льоня підріс, почав цікавитись куховарською справою. Відтак,  часто допомагав мені на кухні, любив готувати. Згодом вступив у комерційний технікум. Гадаю, якби не фото, з Льоні вийшов би чудовий кухар.

Мій син – це моє життя. Він не тільки виправдав мої сподівання, але й перевершив їх. Тому безумовно я пишаюся своїм сином. Я щаслива, що він займається справою, яка приносить йому задоволення і користь, а це – дуже важливо. Адже в теперішній складний час, коли немає матеріальної підтримки, дуже важко чогось досягнути.

Мій син є цілеспрямованою людиною. Льоня знає, чого хоче і впевнено йде до своєї мети. Для мене, як мами, він є найкращим».

Тернопільська липа

Від admin