Лариса Собчук – мати лідера гурту «С.К.А.Й.» Олега Собчука. Вона – щаслива жінка, оскільки її діти – двоє синів – знайшли своє призначення та місце у житті. Про свого сина Олега пані Лариса розповідає як про доброго сім’янина та успішного вокаліста і музиканта. Сьогодні лідер гурту “С.К.А.Й.” працює і проживає у Києві, а батьки – в Тернополі. Проте відстань не заважає їм побачитись та спілкуватись, адже вони часто їздять один до одного в гості.

«Ми з чоловіком ніколи не намагалися нав’язувати Олегові власних поглядів чи мрій. Професію психолога Олег обрав для себе сам, хоча жодного дня не пропрацював за фахом. Спочатку син закінчив місцевий технікум за спеціальністю «слюсар з ремонту автомобілів». Опісля він вступив у Тернопільський педагогічний університет на факультет психології. Мовляв, здобувши професію психолога, зможе працювати будь-де: у школі, дитсадку, лікарні чи в міліції. А захоплювався Олег ще зі шкільних років грою на гітарі та співом, окрім того писав вірші. Згодом ми з чоловіком зрозуміли, що це більше, аніж хобі. На початках його музичної справи підтримували сина як могли: по мірі можливостей допомагали фінансово, дозволяли влаштовувати репетиції у квартирі. Хоча, чесно кажучи, не вірили, що Олег досягне значних успіхів. Коли ж його гурт пройшов прослуховування в столиці, тоді ми зрозуміли, що у нього – великі перспективи.

Нещодавно я побувала на концерті свого сина у «Березілі», який проходив у Тернополі. Мене приємно вразило і гріло душу, коли побачила велику кількість людей на виступі його гурту. Це свідчить про це, що люди поважають Олега та люблять його творчість. Думаю, він цього заслужив. Усього син досягнув самотужки завдяки плідній і невтомній праці. Тішить й те, що Олег вдало поєднує сьогодні батьківство та роботу.

Як для мами, мені важливо, щоб діти були щасливі та здорові. А коли щасливі діти, тоді й щасливі батьки».

Юля КВІТКА

Тернопільська липа

Від admin