Зорян Безкоровайний – лідер музичного гурту Nameless (UA, Ternopil)

Скажу відверто,– свято 8 Березня не особливо святкую, не враховуючи обережних привітань жінкам, яких зустрічаю протягом цього дня. Адже не стільки важливі мої погляди щодо ідеології та походження цього свята, як ставлення до нього Жіноцтва, яке в будь-якому разі вдячно цінує підвищену увагу до себе і використовує для флірту будь-яку слушну нагоду. Тим більше, що, незалежно від ситуації, дами цього дня красиво одягаються, «наводять марафет», внутрішньо і зовнішньо готові до компліментів, набувають неповторної весняної фертильності!)))

Із «совкових» часів пам’ятаю, що 8 Березня було днем своєрідної подарункової помсти за «чоловічий день» – 23 лютого (який, до речі, теж не святкую і до якого ставлюся ще гірше через його справжнє походження). В наші ж часи, здається, взаємна подарункова вакханалія перемістилася на день Святого Валентина. То ж не бачу сенсу скуповувати всілякий непотріб на догоду різноманітним спеціалістам з маркетингу ще й 23 лютого та 8 березня. У наші часи краще принести коханій жінці трохи грошей, ніж витрачати їх на, як правило, безглузді і нікому не потрібні подарунки!)))

Щодо щирих привітань для близьких для мене Жінок, то я зроблю це на День Матері, який цього року припадає на 8 травня. Саме тоді моя родина збирається за святковим столом і ми усі разом вшановуємо тих, які дали нам життя, та Жінок, які залишаються поруч у щасливі та важкі миті.

Щодо цьогорічного 8 Березня, то я разом із дружиною гратиму на концерті з нагоди 19-річчя з часу заснування нашого музичного колективу Nameless (UA, Ternopil), який відбудеться у тернопільському арт-кафе «Коза». Якщо хтось, а особливо жінки, прийдуть туди з бажанням відсвяткувати Міжнародний жіночий день, що ж, – будемо тільки раді догодити та подарувати хорошу пісню про кохання та весну.

Від admin