Любов Красновська – заступник головного редактора газет «RIA плюс» і «20 хвилин», член Національної спілки журналістів

8 березня я не вважаю святковим днем. Він у мене зазвичай буває якраз робочим. Хоча зайвий вихідний не завадив би за такого ритму роботи… Втім, хіба можна вважати святом день, в який треба захищати «права жінок і мир» (така офіційна назва цього дня)!?

У цей день привітання я отримую – від знайомих і рідних. Маму і сестру обов’язково вітаю сама – традиція є традиція. Але я дуже неромантична людина – намагаюся дарувати всім щось корисне. Знаючи це, такі ж презенти всі роблять мені. Тому торік найприємнішим сюрпризом стала нова дошка для прасування. Цього року я вже отримала книжку Ліни Костенко (справді, хотіла прочитати, бо про неї так багато говорять). Напевно, будуть і ще якісь подарунки. Втім, суть не в них, а в увазі, в тому, що про тебе не забули. До речі, торік колишній співробітник 8 Березня зателефонував і прочитав веселий віршик. Було приємно.

Я – працеголік. Як на мене, п’ять вихідних нікому не треба – потім тиждень усі повертаються у звичний робочий ритм. Якщо (ДУЖЕ-ДУЖЕ рідко!) випадають кілька вихідних поспіль, я намагаюся використати їх з користю – читаю, наганяю «хвостики» у помешканні. Крім того, відвідую родичів і знайомих, бо зазвичай не маю на це часу. Але цього разу мені таке не «світить», бо робочий графік змін не зазнає, – газету все одно треба здавати в друкарню у вівторок.

Улюблених весняних квітів у мене немає. Підсніжники не купую з принципу – це протизаконно і знищує природу. Люблю троянди, а вони – всесезонні.

Від admin