Три пожежі виникли у Тернопільській області за останню добу. На щастя, обійшлося без людських жертв, однак вогонь завдав чимало матеріальних збитків. Про це повідомили у Центрі пропаганди обласного управління МНС.

Так, 6 лютого прикрий випадок трапився с. Долина Теребовлянського району. Пожежа виникла в житловому будинку, що належить 81-річному жителю. Відтак, вогонь знищив телевізор та речі домашнього вжитку. Наразі матеріальні збитки встановлюються. Припускають, що пожежа могла трапитись через коротке замикання електромережі.
Пожежу ліквідував черговиий караул Теребовлянського РВ. Під час гасіння вогню влося воятувати дві будівлі, а загалом матеріальних цінностей – на суму 36 тис. грн.

Того ж дня пожежа сталася і в с. Литвинів Підгаєцького району в господарській будівлі, що належить 59-річному жителю.
Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та дерев’яні стіни, 1,5 т. соломи, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
Пожежу ліквідовав черговий караул Підгаєцького РВ.

Окрім того, в Тернополі 6 лютого по вул. В.Великого горіло сміття в баку. Причина пожежі встановлюється. Її ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Юля КВІТКА

Від admin