У Тернополі із благодійним концертом в рамках всеукраїнського туру на підтримку дітей-сиріт виступив відомий християнський гурт «Imprint». Відбувся захід у приміщенні будинку культури  «Залізничник». Музиканти репрезентували тернопільській публіці свій новий альбом  «Don’t Hurt Love» (Не рань любов).

– Спочатку зал наче спав, – ділиться враженнями від виступу один із глядачів,  – можливо, позамерзали! Але десь на середині концерту музика нарешті знайшла відгук у душах присутніх: люди почали підтанцьовувати, включати «світлячки» – мобільні телефони, разом співати, звертаючись до Бога.

До речі, деякі пісні бек-вокаліст гурту «Imprint» Василь Чеховський спеціально для Тернополя виконав українською мовою. Музикант, щоправда, потім зізнався, що це для нього важко, тому знову перейшов на російську…

Шістнадцять пісень колективу, які прозвучали на концерті, справді залишили свій відбиток (саме так, між іншим, перекладається з англійської назва гурту) у серцях глядачів, оскільки відкривають глибоко духовні речі, заряджають позитивом і несуть любов.

Своїм туром по Україні хлопці із гурту «Imprint» допомагають альянсу «Україна без сиріт». Між піснями на сцені демонструються відеоролики про дітей, які потребують любові і батьківської опіки.

– Ми тільки розпочали наш тур, – говорить клавішник колективу Андрій Литвин. – Мета такого заходу – не просто подати статистику дітей-сиріт в Україні. Ми їздимо, щоб «розрухати» душі людей, сподіваючись, що після цього всиновлення сиріт відбуватимуться частіше.

Музика групу «Imprint» й справді нікого не залишає байдужим, породжуючи шалені емоції.  Хлопці своєю творчістю хочуть довести кожному, наскільки сильно і віддано Бог любить нас!

– Мене дуже вразив цей концерт, пісні із таким глибоким смислом. Я почула і зрозуміла «месидж» творчості «Imprint» і вдячна Богу за таку групу, – ділиться враженнями Дар’я Типіцина, яка приїхала на цей концерт із Хмельницького.

Наступний виступ гурту «Imprint» відбудеться в Луцьку, потім – у Житомирі, а завершиться  тур, у програмі якого було 16 міст України, 29 січня в столиці. Всі гроші, зібрані на концертах, музиканти планують передати в дитячі притулки України.

 

 

 

 

 

 

Мар’ян Самарський

Від admin