Вулична фотовиставка під назвою “Стрітартова інсталяція митецьких світлин” триває на вулиці Сагайдачного. Стелажем для виставки стала звичайна вулична міська тумба для оголошень, розташована навпроти Катедри.
За словами очевидців, фотографії вивісили троє молодих людей у неділю в обід. Вони ані не підписали своїй роботи, ні не залишили жодних координат. Після того як зробили свою роботу просто зникли.
Однак на рекламній тумбі поміж фотографіями висить надрукована афіша, у якій вказано, що виставка називається “Стрітартова інсталяція митецьких світлин”.

-Я йшов ввечері по вулиці Сагайдачного, і побачив що з десяток людей стоять перед рекламною тумбою й дивляться на неї, – розповідає глядач виставки Сергій Палащук. – Я здивувався. Думаю собі – “чого б то всі так разом рекламу читали”. Подумав, що то може бути флеш-моб якийсь. Підійшов, дивлюся — а то фотовиставка. Доречі цікаві фотографії там є. Різні тернопільські будинки, фотографії з дахів. Якісь знимки схожі на фото з війни або з якогось фільму про війну. Ще мені сподобалася фотографія червоного жигуля з червоною труною на духу. Машина їде по вулиці Бродівській!

Термін виставки у оголошенні не зазначений — вона висітиме, поки її не заклеять рекламними афішами. Однак поки що поверх фотографії оголошення наклеїти не наважився ніхто.

 

Богдан Демончук

Від admin