Андж Ekroy – учасник тернопільського гурту «Орандж».

Завершився 2010 рік… Яким він був для вас – хорошим, поганим, звичайним, пролетів швидко чи було відчуття, що час тягнеться довго тощо?

Мабуть, рік, що минув був хорошим, проте нудним. Безліч речей не встиг зробити через сірі буденні справи.

За які події, на вашу думку, 2010 рік увійде в історію (нашого міста, країни, світу)?

Нічим. Абсолютно нічого оригінального не сталося, все йде на повторі, як життя країни, так і життя нашого чудового сонного містечка (люблю Тернопіль  🙂 ).

Чим особисто для вас він запам’ятається?

Мабуть тим, що наш гурт «.орандж.» мав кілька концертів в різних містах країни (Київ, Львів, Хмельницький, Чернівці, etc.). А це в свою чергу безліч цікавих знайомств та вражень.

Яка подія, зустріч, книга, фільм тощо стали для вас відкриттям 2010 року?

Відкрив для себе кіно братів Коенів. Та й  взагалі останнім часом шукаю фільми, де ніхто нікого не вбиває. Такі сюжети вже навіть дітей не вражають. 🙂 З книгами не щастить, тому я і надалі у пошуках цікавих книжок.

Найбільша удача чи помилка цього року.

Не скажу. 🙂

Який найголовніший життєвий досвід вдалося здобути цього року, зробити

певні висновки тощо.

Потрібно змінювати середовище, що оточує. Постійне сидіння на одному місці, один і той самий маршрут на роботу, одні і ті ж люди – це все притупляє,  перетворює на сіру одиницю.

Що позитивного треба на вашу думку взяти з нового року в старий, а що було б непогано залишити – як для вас особисто, так і для держави чи навіть світу?

Держава та світ не дуже мене цікавлять.  В 2011 рік беру пісні 2010 року.

Якби можна було сформулювати основний слоган чи гасло року, що минає, яку б фразу, приказку, поетичний рядок тощо ви обрали.

« … no alarms and no surprises …»

Що чекаєте (на що сподіваєтесь) від 2011?

Натхнення.

 

Від admin