Андрій Голда КВНщик, актор, популярний весільний тамада.

Завершився 2010 рік… Яким він був для вас – хорошим, поганим, звичайним, пролетів швидко чи було відчуття, що час тягнеться довго тощо?

Рік був хорошим, не так щоб дуже хорошим, але я задоволений. 2010-ий пролетів швидко. Пам’ятаю, як ще недавно тішився, що зацвіли вишні, аж тут гульк – уже літо, осінь, і вже от зима.

За які події, на вашу думку, 2010 рік увійде в історію (нашого міста, країни, світу)?

В історію 2010-ий увійде тим, що місто отримало нового мера, країна – президента, у світі збільшилося населення Китаю, а Лукашенко знову президент Білорусії. Одним словом, світ не змінився.

Чим особисто для вас він запам’ятається?

Моя мама захистила наукову дисертацію, а я вступив до аспірантури (на ту спеціальність про яку мріяв). І звісно участь у місцевих виборах.

Яка подія, зустріч, книга, фільм тощо стали для вас відкриттям 2010 року?

Подія – в міській раді є більшість і мер від однієї політичної сили. А це позитив, оскільки тепер вони несуть повну відповідальність за місто і «відмазок» на кшталт «ми хотіли, а нам не дали» – не буде. Зустріч… О, їх було так багато. Познайомився з масою хороших і цікавих людей і виділяти когось було б не справедливо по відношенню до інших. Книга… Загалом тут не книга, а автор і його книги – американський маркетолог Джо Вітале. І ще Роберт Кіосакі 🙂 . А за фільмами я не слідкую.

Найбільша удача чи помилка цього року.

Найбільша удача – відкрив для себе цікаві книги з маркетингу, помилка – втрата контактів з кількома хорошими людьми.

Який найголовніший життєвий досвід вдалося здобути цього року, зробити певні висновки тощо.

Гіркий досвіт – допомагати треба лише тим, хто цього просить, тоді ця людина тобі вдячна. В іншому випадку, на жаль, люди часто не цінують того, що їм допомагають і залишаються невдячними. Позитивний досвід – якщо ти поставив собі мету і прагнеш її реалізувати, то ти зможеш це зробити і зробиш це!

Що позитивного треба на вашу думку взяти з нового року в старий, а що було б непогано залишити – як для вас особисто, так і для держави чи навіть світу?

Із позитивного – досвід, який би він не був. Залишити – постійні нарікання і обвинувачення у своїх невдачах та становищі  когось іншого (державу, владу, долю).

Якби можна було сформулювати основний слоган чи гасло року, що минає, яку б фразу, приказку, поетичний рядок тощо ви обрали.

Все так не буде

Що чекаєте (на що сподіваєтесь) від 2011?

Знайти в собі сили і зробити те, що запланував.

 

Ольга Худа

Від admin